IMG_3695_webSom un equip de professionals apassionats per fer cada habitatge únic i diferent. Estem especialitzats en reformes d’interiors, ens adaptem a les necessitats de cada client, només hi ha una condició: fer d’un habitatge qualsevol el millor habitatge pel client. Ens encarreguem de tot el procés, des de la idea  inicial, passant per la redacció del projecte, l’execució de l’obra, fins a la tria de la làmpara de la tauleta 
de nit.

La Casa Blanca arquitectura està liderat per la arquitecta Victòria Martí , i la seva empremta queda marcada en cadascuna de les reformes.

Victòria Martí, és arquitecta tècnica i superior per la ETSA Ramon Llull des de 2006. Fa més de 10 anys que va deixar la seva Barcelona natal per viure a prop del mar, concretament a Salou. I amb aquest projecte també ha canviat les grans obres d’una important constructora pels projectes personals i personalitzats amb La Casa Blanca arquitectura i com a responsable de Monapart Tarragona.  Amb més de 15 anys d’experiència, la Victòria ha treballat en reformes de petita i gran envergadura, apassionada per la rehabilitació, ara es dedica a fer feliços a aquells que li fan confiança per crear espais bonics, pràctics i funcionals.

2006-2016

Cap de producció en empresa constructora COMSA SAU, www.comsa.com

Obres importants:

_Nous Jutjats de Terrassa, Barcelona, arquitecte Botey i Associats, www.josepmariabotey.com

    

_Centre Penintenciari Mas d’Enric, El Catllar, Tarragona, arquitecte AiB-PSP, www.aib.cat/en

regular_191cat_p03_v015    regular_191cat_p04_v009    regular_191cat_p05_v016

_46 habitatges en el barri del Bon Pastor, Barcelona, arquitecte Carles Valls i Noemí Musquera, www.carlosvalls.com

    bonpastor_fachadaoeste    

2003-2006

_Arquitecta en  Sabater i Associats, Barcelona, Caserna Guardia Urbana Tarragona, www.saas.es

_Arquitecta en Girbau Mateu, Barcelona,  obres d’interiorisme i retail, www.girbaumateu.com

_Professora adjunta en assignatura Amidaments i Pressupostos, ETSA La Salle Barcelona, Universitat Ramon Llull, www.salleurl.edu

IMG_3996Somos un equipo de profesionales apasionados de hacer cada vivienda única y diferente. Estamos especializados en reformas de interiores, nos adaptamos a las necesidades de cada cliente, solo hay una condición: convertir una vivienda cualquiera en la mejor vivienda para el cliente. Nos encargamos de todo el proceso, desde la idea inicial, pasando por la redacción del proyecto, por la ejecución de la obra, hasta la elección de la lámpara de la mesita de noche.

La Casa Blanca arquitectura está liderado por la arquitecta Victoria Martí, y su huella queda marcada en cada una de las reformas.

Victoria Martí, es arquitecta técnica y superior por la ETSA Ramon Llull desde 2006. Hace más de 10 años dejó su Barcelona natal para vivir cerca del mar, concretamente en Salou. Con este proyecto también ha cambiado las grandes obras en una importante constructora por los proyectos personales y personalizados con La Casa Blanca arquitectura y como responsable de Monapart Tarragona. Con más de 15 años de experiencia, Victoria ha trabajado en reformas de pequeña y gran envergadura. Apasionada de la rehabilitación, ahora se dedica a hacer felices a aquellos que le hacen confianza para crear espacios bonitos, prácticos y funcionales.

2006-2016

Jefa de producción en empresa constructora COMSA SAU, www.comsa.com

Obras importantes:

_Nuevos Juzgados de Terrassa, Barcelona, arquitecto Botey i Associats, www.josepmariabotey.com/

    

_Centro Penintenciario Mas d’Enric, El Catllar, Tarragona, arquitectos AiB-PSP, www.aib.cat/en/

regular_191cat_p05_v016    regular_191cat_p04_v009    regular_191cat_p03_v015

_46 viviendas en el barrio del Bon Pastor, Barcelona, arquitectos Carles Valls y Noemí Musquera, http://www.carlosvalls.com/

    bonpastor_fachadaoeste   

2003-2006

_Arquitecta en  Sabater i Associats, Barcelona, Caserna Guardia Urbana Tarragona, www.saas.es

_Arquitecta en Girbau Mateu, Barcelona,  obras de interiorismo y retail, www.girbaumateu.com/

_Profesora adjunta en asignatura Mediciones y Presupuestos, ETSA La Salle Barcelona, Universidad Ramon Llull, www.salleurl.edu/

 

 

IMG_3996Nous sommes une équipe de professionnels passionnés pour faire unique et different votre lieu de vie, votre habitation.
Expérimentés dans la renovation intérieures, nous nous adaptons aux besoins de chacun client, avec la condition de convertir un logement classique en la meilleure habitation pour notre client.
Nous prenons en charge de tout le parcours, depuis la proposition de l’idée initiale, la rédaction du projet, jusqu’au choix de chaque détail de la décoration.

Victoria Martí assure la direction de l’étude La Casa Blanca architecture, et marque de son empreinte chaque réhabilitation entreprise.

Diplomée d’Architecture technique et supérieure de l’université ETSA Ramon Llull de Barcelone en 2006, Victoria a quitté sa ville natale de Barcelone pour vivre au bord de la mer prés de Tarragone. Avec cette activité libérale, elle a échangé les grands travaux oú elle participait au sein d’une équipe d’un importante société du BTP, pour des projets et études plus personnels et personnalisés avec La Casa Blanca architecture et responsable de l’activité immobiliére Monapart Tarragone. Avec plus de 15 ans d’expérience, Victoria a travaillé dans le secteur de la rénovation et travaux de petites et grandes dimensions. Passionée par la réhabilitation et la réforme d’habitats, elle se consacre pleinement maintenant á rendre service a ceux qui lui font confiance pour creer des espaces et des lieux de vie pratiques, fonctionnels et esthétiques.

2006 – 2016

Responsable de production chez COMSA SAU secteur BTP , www.comsa.com

Réalisations importantes:

_Tribunal de Terrassa, Barcelone, architecte Botey i Associats, www.josepmariabotey.com

    

_Centre pénitentiaire Mas d’Enric, El Catllar, Tarragona, architecte AiB-PSP, www.aib.cat/en

regular_191cat_p05_v016    regular_191cat_p04_v009    regular_191cat_p03_v015

_Logements collectifs dans le quartier du Bon Pastor, Barcelona, architecte Carles Valls et Noemí Musquera, www.carlosvalls.com

    bonpastor_fachadaoeste    

2003-2006

_Architecte chez Sabater i Associats, Barcelona, Caserne de la Police Municipale Tarragona, www.saas.es

_Architecte chez Girbau Mateu, Barcelona,  travaux de décoration interiore et de retails, www.girbaumateu.com

_Professeur adjointe á l’université, module Méditions et Mesures, ETSA La Salle Barcelona, Universitat Ramon Llull, www.salleurl.edu