A La Casa Blanca arquitectura ens dediquem a dissenyar, reformar i moblar habitatges.

Projectes de disseny d’interior:

Partim de la idea, confeccionem els plànols , triem els industrials més adequats per a cada habitatge, fem la gestió i seguiment de l’obra, aconsellem i ens ocupem de la tria dels mobles més bonics per a cada espai. Personalitzem el pressupost segons el client.

Personal shopper d’habitatges:

Acompanyem i assessorem als compradors en la recerca del millor habitatge.

El més important quan es vol comprar un habitatge és conèixer l’estat de l’estructura i de les instal.lacions. En el cas d’habitatges per reformar, conèixer el sistema constructiu i les possibilitats de l’espai.

Gestió:

Tramitem cèdul·les d’habitabilitat i certificats energètics necessaris a l’hora de realitzar alguna transacció de compra-venda o lloguer d’un habitatge.

En la Casa Blanca arquitectura nos dedicamos a diseñar, reformar y amueblar viviendas.

Proyectos de diseño interior:

Partimos de la idea, dibujamos los planos, escogemos  los industriales más adecuados para cada vivienda, realizamos la gestión y el seguimiento de la obra, aconsejamos y nos ocupamos de la elección de los muebles más bonitos para cada espacio.

Personal shopper de viviendas:

Acompañamos y asesoramos a los compradores en la búsqueda de la  mejor vivienda.

Gestión:

Tramitamos cédulas de habitabilidad y certificados de eficiencia energética necesarios a la hora de realizar alguna transacción de compra-venta o alquiler de  vivienda.

 

La Casa Blanca architecture nous dessinons, réformons y meublons les intérieurs de vos habitations.

Projets de designs  d’intérieur

A partir d’une idée partagée, nous sélectionnons les installateurs, assurons le suivi des coûts et des travaux, nous conseillons et proposons le choix des meubles, matériaux et accessoires d’intérieurs pour chaque espace d’habitation.

Personnel shopper d’habitation

Nous accompagnons et conseillons les acheteurs dans la recherche de leur logement.

Gestion

Nous gérons l’obtention des certificats d’habitations et certificats énergétiques obligatoires á toutes transactions immobiliéres, achats ou locations d’habitations.